foto van Arno van den Bergh

Arno van den Bergh

Buro4Flow

Ik geloof dat organisaties succes en resultaat bereiken wanneer mensen zich gelukkig voelen, trots zijn op het merk en bevlogen zijn in hun werk. Daarom is de passie, de kracht en het talent van mensen de basis van waaruit ik werk.

De kern van mijn aanpak is het verbinden van mensen en het activeren van talent. Ik verbind mensen onderling en met de organisatie. Ik krijg energie van ideeën en projecten van de kant te trekken en van samen doelen realiseren. Daarmee bouw ik met ieders talent aan een sterke organisaties en cultuur en een merk met aantrekkingskracht.

Mijn missie ‘Samen creëren we positieve energie en duurzame waarde. We realiseren doorbraken door medewerkers te inspireren en te verbinden met de organisatie, het merk en haar klanten’. De zichtbare en meetbare resultaten van deze doorbraken zijn; gelukkige medewerkers, hogere klantwaarde, een merk met aantrekkingskracht en een bovengemiddeld bedrijfsresultaat (winst).


blog


« terug